Teknikträning, danskväll – och en oförglömlig dag i Panachi!

Blickar tillbaka på ett par osannorlikt trevliga dagar. Lördagmorgonens styrkepass följdes av ännu en god lunch hos familjen Goméz-Vidal – sedan inlineträning, som avbröts av regn men kunde fullföljas på slideboard. Efter videoanalys och teknikdiskussioner avslutades kvällen med en improviserad snabbkurs i merengue, vallenato, salsa och regueton… Galet kul!

 

Söndagen startade tidigt med ytterligare ett teknikpass på inlines på den lilla tracken i ‘Las Américas’. Efter en stadig frukost på ‘arepa’ med ägg, gott kaffe och frukt: upphämtad av Tania, Alvaro och Fernanda – som bjöd mig på en oförglömlig dag i Parque Nacional del Chichamocha!! Bilfärd upp till Mesa de los Santos, 1750 m ö h (behagligt svenskt sommarväder) – kabinbana över Cañon del Chichamocha: ner till 600 m ö h  och upp igen på andra sidan. Bara runt 1300 m ö h och återigen stekande sol… För första gången sedan jag anlände till Colombia var jag bara “en turist i mängden” – och att gå en hel dag med kameran i handen kändes inte bara okej utan helt självklart… Jag tänker låta bilder och film tala för sig själva… 

 

Måste dock säga: jag har trivts hela tiden – men efter exakt en månad på plats har Colombia fullkomligt förtrollat mig!!

img_6822

One Response to “Teknikträning, danskväll – och en oförglömlig dag i Panachi!”

  1. Farmor Ingrid says:

    Gläder mig åt att följa dina äventyr. Hoppas fortsättningen blir lika rolig som de veckorna som gått.
    Kramar
    Ingrid