Tyskland nästa!

Mina 5 dagar hemma passerade fort. 5 dagar i elitidrottarbubblan – där jag lämnat det mesta annat åt sidan, försökt ställa om kroppen till europeisk tid och – förutom allt packningspyssel – mest bott på IKSU eller i idrottslabbet… Inspirerande miljö och härliga människor att omges av. Saknar redan träningsgruppen i Colombia – men även om det grenspecifika för inlines är litet i Umeå, så finns ett fantastiskt engagemang som går över gränserna mellan idrotter här – med massor av kunskap, erfarenhet och nytänkande. I veckan har jag verkligen haft förmånen att samla positiv energi från detta!!

 

De faktiska syftena med tiden i labbet: lite ‘modellande’ för fysiometrics, fystester av diverse slag  – samt massor av tid och trix med nya skorna… Tejp, pelotter, gelplattor och nya skosnören har förvandlat tortyrskor till något som faktiskt börjar kännas hemtamt…

 

Idag bär det av igen, med anhalt Gross Gerau för Europacup fredag-söndag.

imgp3969b

One Response to “Tyskland nästa!”

  1. Jan-E says:

    27,75 i Groß-Gerau, träning ger färdighet!
    Gissar att du hyfsat nöjd med detta resultat :)
    Tyvärr finns det ännu inga resultat ute för de längre distanserna.