VM-dax!

12 dagar hemma. Anpassat tidsomställning, kryat förkylning, plockat bär, levt stugliv, lärt mig hantera en sänksåg, premiärsurfat Täftefjärden, hittat tillbaka till vardagsrutiner (jobb!) och tagit nåt steg framåt i de statistiska analysernas värld… Och tränat.

Nu återstår en dag till av hemma-vardag, sen flyger jag söderut igen. Denna gång mot VM! Oostende, Belgien. EM-ort 2009 – och därefter årliga Europacuptävlingar. Dessutom plats för några VM tidigare i historien. Förra året byggdes en ny bana för att motsvara CIC’s nya regler. Med andra ord; klubben och staden har vana och engagemang för ett bra arrangemang!

Tävlingsdatum är 23-25/8 track – 27-29/8 road – 31/8 maraton.

Den officiella hemsidan hittar ni här.

Home

2013/08/18 | Posted in: VM 2013 | Comments Closed

Comments are closed.