Säsongsstart!

Nedräkning till årets första utomhuspass på inlines: 2 timmar kvar! Landade i Ancona igår tillsammans med Lars och Jocke från Dala Active Skaters, Magnus från Linköping/Motala AIF och Torbjörn från Tartu/Stockholm Speedskaters. En inspirerande resa – 4 av oss har nyligen format en arbetsgrupp för att utveckla tävlingssystemet för inlines på hemmaplan (läs mer här!) och nu är första tillfället att i lugn och ro prata ihop oss allihop tillsammans.

 

Förra året var jag ensam “utlänning” på holländarnas läger i San Benedetto. I år är lägret dubblerat i deltagarantal (120 personer) och rejält internationaliserat… Gissningsvis slipper jag alltså försöka klara träningspassen på holländska i år – men är å andra sidan redan nu rejält språkförrvirrad efter ett halvt dygn med danska lägenhetskamrater, spansk/italiensk konversation i närbutiken och förstås engelska som huvudspråk… Bara kul! Och med smörgåsströssel på frukostbordet + bröd levererat i en klädpåse från Jako Sports kan man inte undgå att det är holländska arrangörer… Mapleskates/Skeelernieuws gjorde ett fantastiskt jobb med förra årets läger – och trots att årets logistik innefattar 2 pass per dag för 3 träningsgrupper, och lunch + middag i en restaurang som väl rymmer ca 50 pers, så verkar det lovande såhär långt! Har bara lite svårt att förstå att italienare bäddar sängarna utan täcken även denna årstid… Fleecefilt i packningen var guld värd – men räckte inte riktigt för att slippa frysa inatt… Underbart är i alla fall att kunna öppna balkongdörren på morgonen och släppa in varm luft!

2014/03/23 | Posted in: inlines | Comments Closed

Comments are closed.