Kunde varit bättre… eller värre!!

Vädret blir gärna en kärnfråga när det handlar om inlines. Begreppet “det finns inget dåligt väder…” gäller inte på Vesmacobanor… Vatten+Vesmaco = totalt snorhalt! Jämfört med förra vårens läger i San Benedetto del Tronto, blev årets träningsvecka – ur det perspektivet – inte någon fullträff. 5 pass på banan regnade bort, men 9 pass på inlines hann jag ändå med. Plus 4 mer eller mindre blöta pass med andra skor på fötterna. Inte mycket att klaga på egentligen, alltså. Torsdagens oväder – som till och med lyckades översvämma restaurangen – var faktiskt knappast negativt för helheten, utan gav nya krafter för bra träning de sista 2 dagarna. Mest irriterande var det kanske att vi prickade in en vecka exakt mellan 2 högtryck… Varmt och soligt första och sista dagen på lägret… Hade självklart varit mysigare att vila på stranden än kura oväder i lägenheten…

 

Frånsett ovan nämnda, svårpåverkade faktor: en bra vecka! Lika bra logistik som ifjol trots dubbelt så många åkare! Och sömnen blev klart bättre sedan vi lyckats få igång värmen i lägenheten… Humörmässigt en del upp och ner – både härligt och frustrerande att vara på bana igen. Jag hade som vanligt lyckats förtränga hur ringrostig tekniken gärna känns efter ett halvår utan trackkurvor… Övriga svenskar i gänget hade ingen tidigare erfarenhet av skålade doseringar – men visade prydliga framsteg i tekniken!

2014/03/31 | Posted in: inlines | Comments Closed

Comments are closed.